Testlabbet

Om framtidens kontor och vägen dit

7 september

Den privata sfären

avatar

Andreas Lundberg

Lämna en kommentar

När man arbetar flexibelt och utan egen arbetsplats så betyder det att man ger upp den privata sfären till förmån för andra, och förhoppningsvis fler, kvaliteter. Många sätter upp bilder på familj eller annat som inspirerar vilket ju inte är möjligt när ingen har sin egen arbetsplats. Vi på Skanska löste det genom att skapa gemensamma fotoväggar som både visar vad vi som företag är stola över men också gav alla en möjlighet att sätta upp bilder på det som inspirerar.

Och apropå den privata sfären, ibland behöver inte den vara så stor för till exempel telefonsamtal och liknande. Det kan räcka med den här enkla lilla skärmen på väggen.

Lämna en kommentar

(Obligatorisk)

(Obligatorisk, publiceras ej)